Anders.

sjalvportratt_anders_2.jpg
 
 

Det började med jill.

Mitt första steg in i mediabranschen tog jag en lördag. Det var höst och 2005. Jag var 17 år. Jill Jonsson spelade på Pite Havsbad och min pappa som vigt sitt yrkesliv åt fotografi och lokaltidning, hade andra planer. Detta inhopp blev mitt första skarpa uppdrag.

Det har hunnit gå snart 15 år. Arbetet på tidningen fortsatte efter gymnasiet men byttes så småningom mot ett delägarskap i en reklambyrå. Det ena ledde till det andra och med tiden startade jag och en vän en egen byrå, skaffade oss medarbetare och lärde oss nya saker. Idag trivs jag som en one man show. Jag jobbar gärna nära mina kunder och blir en naturlig del av deras respektive organisationer.

Om än journalistik är min väg in i den här världen, har jag kommit att inneha varierande roller, med olika kunder, uppdrag och utmaningar. Detta har gett mig en bred förståelse för hur kommunikation kan användas som verktyg för att utveckla verksamheter. Mitt hjärta brinner för att skapa men jag gör det med förståelse för kundens helhet och affär.

Behöver du hjälp med något specifikt hantverk? Eller ett generellt stöd i kommunikationsfrågor?