Anders Westergren AB

Jag är en innehållsproducent och kommunikatör baserad i Norrbotten. Mer specifikt hjälper jag mina kunder med dokumentation och synliggörande av berättelser, information, erbjudanden och annat som är viktigt för deras verksamheter. Mina främsta områden är stillsbilds- och videoproduktion samt varierande former av text, från copy till redaktionella format. Utöver produktionsuppdrag erbjuder jag ett generellt kunnande om kommunikation som verktyg för affärsutveckling. En kunskap jag skaffat under 15 års tid i dagstidnings- och reklambyråbranschen med varierande kunder och roller.

 

Branscher & hjärta

Mina uppdragsgivare verkar främst inom industri, kultur och besöksnäring. Jag utför uppdrag med samma glöd, oberoende av geografisk placering men är alltid extra glad när jag får bidra i sammanhang med tydlig koppling till Norrbotten och norra Sverige. På sidan om åtaganden för mina kunder, driver jag egna journalistiska projekt med fokus på ovan nämnda områden. Scrolla ner eller besök aktuella undersidor för referensmaterial och information. Specifika referenser lämnas på begäran.

 
 
 
 

Rörligt.

VIDEO  |  ANDERS WESTERGREN AB

 
 
 
 

Rörlig bild

Bilder, ljud och liv. Video är det format som kan skänka känslan av människor, platser och sammanhang på ett sätt som enklare medium inte klarar. Det är också ett väldigt effektivt verktyg för kunskapsöverföring och utbildning. Klicka på knappen nedan för att se min showreel med ett urval av material från olika uppdrag och projekt.

 
 

Foto.

Stillbild  |  ANDERS WESTERGREN AB

 
DJI_0519.jpg
 
 

Ett fruset ögonblick.

Stillbilder är det snabbaste sättet att fånga uppmärksamheten hos en digital surfare, potentiell kund, nästa rekrytering eller någon annan man önskar kommunicera med. Bra bilder är en kombination av idé, teknik och komposition. Fotografi är en viktig del av min yrkesroll och mitt främsta område är storytelling och arbete i fält. Med andra ord; människor i olika miljöer och sammanhang. Klicka på knappen och utforska min stillbildsportfolio med alster från olika uppdrag.

 
 

Text.

COPY & REDAKTIONELLT  |  ANDERS WESTERGREN AB

 
copy_3.jpg
 
 

De skrivna orden.

Text. Ett välbeprövat format för att sprida och bevara information. Jag har lång erfarenhet av textproduktion i olika former. Allt från kort och poppig copy för kampanjer och digitala kanaler till redaktionella artiklar, pressmeddelanden eller mer formella ändamål. Känsla och sammanhang är något jag lägger stor vikt vid i mitt arbete och jag är van att jobba med olika ramar som till exempel design eller SEO-underlag för webbplatser.


 
 
 

Hör av dig.

+4670 390 12 87  

mail @ anderswestergren . com

 
Namnlöst-1.jpg